Silo onderdelen management

In ons MIX Silomanagementsysteem zijn alle functies geïntegreerd die van belang zijn bij  vullen van één of meerdere silo’s en vaten met bulkgoederen.

Het programma silotoebehoren en silo onderdelen  is onderverdeeld in de volgende subgroepen:

  • Silomanagementsysteem
  • XILOMIX® Silo Control systeem
  • Over – en onderdrukkleppen
  • Silo & tanks beluchting
  • Mangatdeksels
  • Niveaumelders
 

Airtechnic Solutions is de exclusieve vertegenwoordiger voor MIX s.r.l. in Nederland. MIX, uit het Noord-Italiaanse Cavezzo, is als sinds 1990 een werelwijd opererende producent en toeleverancier van mengers  en componenten voor de procesindustrie.

Over- en onderdrukkleppen

Mangaten voor bunkers en silo's

Mangaten geschikt voor het inspecteren van silo’s en bunkers voor poeders en grunulaten, met mogelijkheid tot voorbereiding voor druk- / vacuümregelkleppen.

Niveaumelders

Peddel niveaumelders in gegoten aluminium behuizing met 1 of 3 stuks roterende peddels van PVC of RVS.

Druksensor voor silo

Sensoren geschikt voor het detecteren van de druk in volumes tijdens het pneumatisch laden van  poeders en/ of, granulaten. 

Silofilters

Persluchtgereinigde stoffilters en d.m.v. trilling gereinigde filters voor een grote variëteit aan toepassingen in uiteenlopende industrieën. 

Kastfilters

Persluchtgereinigde stoffilters en d.m.v. perslucht gereinigde filters voor een grote variëteit aan toepassingen in uiteenlopende industrieën. 

Voor meer informatie, bezoek pagina luchttechniek

Silobeluchting

Beluchtingselementen en nozzles ter bevordering van het stroomgedrag van poeders en granulaten in silo’s en tanks. Zeer robuust; geschikt voor hoge temperaturen.
Metalen delen in RVS 304.